Tehnicianul formaţiei CS Universitatea Craiova, Devis Mangia, a declarat, sâmbătă seară, că echipa sa a jucat foarte bine în prima repriză a meciului cu CFR Cluj şi a sublinit că fanii trebuie să înţeleagă că este nevoie de ajutorul lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Important e că echipa a jucat bine în prima repriză şi apoi nu prea bine. CFR a avut mai multe zile să se antreneze. Ei au jucători gata să joace, e normal acum, vom vedea în perioada următoare. Ştiu că trebuie să completăm lotul, dar nu ştiu ce va fi. Acum e important ca fanii noştri să înţeleagă că avem nevoie de ei", a declarat Mangia la Digisport.

Campioana CFR Cluj a câştigat pentru a treia oară Supercupa României, sâmbătă seară, învingând cu scorul de 1-0 deţinătoarea Cupei, CS Universitatea Craiova, pe stadionul Ion Oblemenco, din Craiova.

CFR Cluj a mai câştigat Supercupa în 2009 şi în 2010. Pentru Edward Iordănescu este primul trofeu din cariera de antrenor.

Unicul gol al partidei de sâmbătă a fost marcat de Juan Culio, în minutul 78, din penalti. Culio a transformat un penalti acordat pentru o intrare a lui Răzvan Popa la Omrani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.