Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) a anunţat, luni, prelungirea contractului selecţionerului Roberto Mancini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul acord este valabil până în iunie 2026.

„Este un anunţ la care lucram de ceva timp pentru că un proiect are nevoie de timp pentru a fi realizat şi voiam să dăm continuitate muncii din ultimii trei ani. Pe mine mă interesează calea care duce spre victorie”, a declarat preşedintele federaţiei, Gabriele Gravina.

Mancini s-a declarat încântat de prelungirea contractului. „Sunt foarte fericit. Le mulţumesc federaţiei şi preşedintelui Gravina. Încercăm să continuăm o activitate care până acum a dat rezultate, faptul că am reuşit să formăm o echipă care place îmi dă multă satisfacţie şi sunt optimist pentru viitor. Într-un an avem Campionatul European, faza finală a Ligii Naţiunilor şi Cupa Mondială. Obiectivul este să reuşim să câştigăm, deşi ştim că nu va fi uşor şi că vom avea nevoie şi de puţin noroc”, a afirmat tehnicianul.

Roberto Mancini a preluat conducerea tehnică a naţionalei Italiei în mai 2018. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.