Selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, a declarat că a zâmbit când a văzut ptima pagină a publicaţiei scoţiene The National, care îi cere să învingă Anglia în finala Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Prima ziarului m-a făcut să zâmbesc în sinea mea. Anglia este mai puternică fizic decât noi. Sperăm că atributele pe care noi le avem vor fi calităţi mai importante mâine seară. Şi din când în când câştigă tipul mai mic. Asta ni s-a întâmplat în trecut şi sperăm că se va întâmpla din nou la Wembley", a declarat Mancini, potrivit mirror.co.uk.

Cotidianul The National, cunoscut ca partizan al independenţei Scoţiei, a ieşit cu o primă pagină inedită, sâmbătă, în care îşi anunţă susţinerea "disperată" pentru naţionala Italiei în finala Euro-2020, pe care squadra azzurra o va disputa cu Anglia.

"Salvează-ne, Roberto (n.r. - Mancini, selecţionerul Italiei), tu eşti... ultima speranţă!", a titrat publicaţia citată.

"Nu putem îndura încă 55 de ani să ne plictisească vorbind despre asta", a apărut ca explicaţie, între paranteze, făcând referire la cei 55 de ani trecuţi de la singurul trofeul al naţionalei Angliei, Cupa Mondială din 1966.

Fotografia care însoţeşte mesajul este inspirată din filmul lui Mel Gibson, Braveheart, din 1995, despre eroul scoţian William Wallace, care a luptat pentru independenţa Scoţiei, în Evul Mediu.

Finala Euro-2020, Anglia - Italia, va avea loc duminică, de la ora 22.00, pe Sadionul Wembley.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.