Selecţionerul Italiei a declarat, miercuri seară, după calificarea în optimile de finală ale Campionatului European, că echipa sa a meritat victoria în faţa naţionalei Elveţiei, scor 3-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Elveţia este o echipă puternică. Ştiam că urma să fie un meci dificil şi aşa a fost. Ne-am creat mai multe ocazii şi am meritat victoria. Am avut probleme în primele minute, dar apoi am făcut presing avansat şi i-am forţat să facă greşeli. Băieţii s-au descurcat foarte bine. Nu a fost uşor, al doilea meci în cinci zile. Jucăm fiecare meci la victorie. Dedicăm această victorie tuturor celor care suferă în acest moment”, a spus Mancini.

Reprezentativa Italiei a învins, miercuri seară, pe Stadionul Olimpic din Roma, cu scorul de 3-0, selecţionata Elveţiei, într-un meci din grupa A a Campionatului European de fotbal şi s-a calificat în optimile competiţiei.

Golurile au fost marcate de Locatelli ’26, ’52 şi Immobile ‘89

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.