Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) a anunţat, duminică, despărţirea de selecţionerul Roberto Mancini, după ce acesta a demisionat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Roberto Mancini a demisionat din funcţia de selecţioner al Italiei. FIGC va analiza acum cea mai bună opţiune pentru Squadra Azzurra. Federaţia Italiană de Fotbal anunţă că a acceptat demisia lui Roberto Mancini din funcţia de antrenor principal al echipei naţionale a Italiei, primită ieri seară târziu.

Se încheie astfel o pagină importantă din istoria Squadrei Azzurra, începută în mai 2018 şi încheiată cu finala Ligii Naţiunilor 2023, cu triumful la Euro 2020 între timp, obţinut de un grup de jucători în care fiecare membru s-a reunit pentru a forma o echipă.

Având în vedere importantele meciuri viitoare de calificare la UEFA Euro 2024 (10 şi 12 septembrie împotriva Macedoniei de Nord şi Ucrainei), FIGC va numi noul antrenor principal al naţionalei în zilele următoare”, este anunţul federaţiei.

Naţionala Italiei joacă în preliminariile Euro 2024 în grupa C, cu Anglia, Ucraina, Macedonia de Nord şi Malta.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.