Clubul Manchester United a anunţat, marţi, că fotbalistul Mason Greenwood s-a retras din lotul provizoriu al Angliei pentru Campionatul European, pentru a se reface după o accidentare din cauza căreia a ratat Euro U21.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Prezenţele lui Mason la meciuri au fost gestionate cu grijă pentru ca fotbalistul să rămână disponibil pentru Premier League şi Liga Europa. Însă participarea la turneu nu ar fi în beneficiul său, astfel că Mason va rămâne la Manchester United pentru a se recupera şi a se pregăti de reluarea antrenamentelor în vederea noului sezon”, se arată pe site-ul clubului englez.

Naţionala Angliei va juca la Euro-2020 în grupă cu Croaţia, Scoţia şi Cehia. Înaintea competiţiei, englezii vor disputa două meciuri amicale, cu Austria miercuri şi cu România duminică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.