Formaţia Liverpool a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-2, echipa Manchester United, într-un meci contând pentru etapa a XXXIV-a a campionatului Angliei, care ar fi trebuit să se dispute în urmă cu 11 zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester United a condus cu 1-0, prin golul marcat de Fernandes ’10. Pentru United a înscris şi Rashford, în minutul 68.

Liverpool s-a impus prin golurile marcate de Jota ’34, Firmino ‘45+3, ’47 şi Salah ’90.

Meciul ar fi trebuit să se dispute la 2 mai, dar a fost amânat atunci după ce fanii gazdelor au pătruns în stadion şi pe gazon, cu câteva ore înainte de start.

Joi, suporterii echipei Manchester United au continuat protestele faţă de familia Glazer. Ei au încercat să împiedice disputarea meciului blocând un autocar Liverpool cu maşinile. Autocarul a fost deblocat după intervenţia forţelor de ordine. Potrivit L’Equipe, echipa a sosit la stadion cu alt autocar decât cel blocat, care a folosit un traseu diferit, tocmai pentru a se evita incidentele.

Tot joi, Aston Villa a remizat cu Everton, scor 0-0, într-o partidă contând pentru etapa a XIX-a.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.