Formaţia Manchester United a remizat, luni seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa Newcastle, într-un meci din etapa a XIX-a a campionatului Angliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele au deschis scorul prin Saint-Maximin, în minutul 7.

Manchester United a egalat prin Cavani, în minutul 71.

“Nu mi-a plăcut jocul deloc. Am încercat să fim mai buni la a controla jocurile, însă astăzi cu excepţia unor momente nu am controlat. Am pierdut prea multe mingi. Am obţinut un punct, dar prestaţia noastră per total trebuie să se îmbunătăţească”, a declarat după meci tehnicianul echipei Manchester United, Ralf Rangnick.

Ca urmare a acestui rezultat, Manchester United a ratat ocazia de a urca pe locul cinci în clasamentul Premier League şi se află pe poziţia a şaptea, cu 28 de puncte (17 jocuri). Pe cinci este Tottenham, cu 29 de puncte (16 jocuri). Primele poziţii sunt ocupate de Manchester City – 47 de puncte, Liverpool – 41 de puncte (18 jocuri), Chelsea – 41 de puncte şi Arsenal – 35 de puncte.  Newcastle este pe 19, cu 11 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.