Clubul Manchester United a anunţat, marţi seară, pe site-ul oficial, decizia de a se despărţi de Cristiano Ronaldo, luată de comun acord cu jucătorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cristiano Ronaldo părăseşte Manchester United de comuun acord cu clubul, cu efect imediat”, a precizat United.

Clubul i-a mulţumit portughezului “pentru contribuţia imensă” din cele două perioade petrecute pe Old Trafford, în care Ronaldo a jucat în 346 de meciuri şi a înscris 145 de goluri. “Clubul le doreşte noroc lui şi familiei sale. Toţi cei de la Manchester United rămân concentraţi pe progresul echipei sub conducerea lui Erik ten Hag şi munceşte pentru obţinerea de succese pe teren”, a precizat gruuparea engleză.

Decizia de marţi vine după ce Cristiano Ronaldo a declarat recent, într-un interviu acordat lui Piers Morgan la Talk TV,că s-a simţit trădat la Manchester United, că proprietarilor nu le pasă de club, că tehnicianul Erik ten Hag nu îl respectă şi că oficialii clubului nu au arătat compasiune atunci când în aprilie jucătorului i-a murit la naştere unul dintre gemeni.

Ronaldo era legitimat la Manchester United din august 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.