Manchester City a ratat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a fost învinsă, sâmbătă, la Lisabona, cu scorul de 3-1 (1-0), de Olympique Lyon. Echipa franceză este pentru a doua oară în penultimul act, după ediţia 2009/2010.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La scorul de 1-2, în minutul 86, Sterling a ratat incredibil cu poarta goală din cinci metri, apoi la faza următoare Dembele a marcat golul de 3-1 pentru Lyon.

Au marcat: De Bruyne '69 / Cornet '24, Dembele '79 şi '87

Au evoluat următoarele echipe:

City: Ederson - Walker, Garcia, Laporte, Cancelo - Fernandinho (Mahrez '46), Rodrigo (D. Silva '84), Gundogan - De Bruyne, Sterling, Jesus. Antrenor Pep Guardiola;

Lyon: Lopes - Dubois (Tete '74), Marcelo, Denayer, Marcal, Cornet - Aouar, Caqueret, Bruno Guimaraes (Mendes '70) - Memphis Depay (Moussa Dembele '75), Toko Ekambi (Reine-Adelaide '87). Antrenor Rudi Garcia.

La echipa franceză, portarul Ciprian Tătăruşanu a fost rezervă.

Arbitru: Danny Makkelie (Olanda).

În penultimul act, Lyon va evolua, miercuri, cu Bayern Munchen.

În cealaltă semifinală, se vor întâlni, marţi, RB Leipzig şi PSG.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.