Echipa Manchester City a sosit în România, duminică seară, pentru meciul pe care îl va disputa cu FC Steaua, marţi, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manchester City a transmis pe Facebook în direct imagini cu plecarea echipei către România. 

În timpul călătoriei fotbaliştilor, pe contul de Twitter al grupării s-a postat un mesaj căruia i s-a ataşat o fotografie cu stadionul Steaua, nu cu Arena Naţională, pe care va avea loc meciul.

Formaţia Manchester City a început campionatul Angliei cu o victorie, sâmbătă, scor 2-1, pe teren propriu, în faţa echipei Sunderland, acest succes venind datorită unui penalti şi unui autogol. Au marcat Aguero '4 (penalti) şi McNair '87 (autogol) pentru City, respectiv Defoe '71 pentru Sunderland.

FC Steaua va întâlni Manchester City marţi, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, şi la 24 august în Anglia, în play-off-ul Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.