Formaţia Manchester City a învins, duminică, în deplasare, echipa Brighton, scor 4-1, şi a câştigat campionatul Angliei pentru a şasea oară în istoria sa şi a doua oară consecutiv. Echipa lui Pep Guardiola a obţinut titlu cu doar un punct în faţa formaţiei Liverpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Murray a deschis scorul pentru Brighton în minutul 27, însă "cetăţenii" au revenit prin Aguero '28, Laporte '38, Mahrez '63 şi Gundogan '72.

La Brighton, Florin Andone a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Murray.

Echipa Manchester City a mai câştigat campionatul Angliei în 1937, 1968, 2012, 2014 şi 2018.

 

Şi Liverpool a învins, pe Wolverhampton, scor 2-0, goluri Mane '17 şi '81, însă a terminat în urma celor de la City cu doar un singur punct, 97 faţă de 98.

Locul trei în clasament este ocupat de Chelsea, după remiza cu Leicester, scor 0-0, iar pe patru se află Tottenham, care a remizat cu Everton, scor 2-2.

Arsenal a trecut de Burnley, scor 2-1, încheind campionatul pe locul cinci şi fiind urmată de Manchester United, care a fost învinsă de Cardiff City, scor 2-0.

Alte rezultate de duminică, din ultima etapă a campionatului Angliei:

Crystal Palace - Bournemouth  5-3

Fulham - Newcastle  0-4

Southampton - Huddersfield  1-1

Watford - West Ham United  1-4.

Echipele Cardiff, Fulham şi Huddersfield au retrogradat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.