Fotbalistul echipei FCSB, Dennis Man, a declarat, miercuri seară, după calificarea în finala Cupei României, că el şi colegii săi vor da totul pentru a câştiga trofeul, deoarece acesta le-ar salva sezonul. El a precizat că nu se gândeşte la un transfer şi doar îşi face treaba cât poate de bine, dar şi că el şi colegii săi sunt alături de tehnicianul Bogdan Vintilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ne bucurăm că am reuşit să câştigăm. A părut un meci mai greu, puţine ocazii, important este că am reuşit să ne calificăm. Ne dorim să câştigăm şi finala dacă se poate şi să aducem un trofeu clubului. În fotbal se poate întâmpla orice, dar părerea mea este că Sepsi este în finală. Vom da totul să câştigăm trofeul, pentru că cu trofeul acesta vom salva sezonul. Vom da totul pentru trofeu. Noi la fiecare meci încercăm să ne impunem jocul, nu ne dăm la o parte cu nicio echipă”, a spus Man în direct la Digi Sport.

Dennis Man a menţionat, referitor la faptul că la meci au fost prezenţi reprezentanţii unui club englez interesat de el, că nu se gândeşte la transfer: „Nici nu mă gândesc, încerc să-mi fac treaba cât mai bine la club. Eu sunt jucător. Discuţii au fosty şi vor fi. Eu trebuie să îmi fac treaba cât mai bine, dacă voi reuşi să mă transfer, cu atât mai bine. Cred că orice jucător din România în orice campionat mva merge îi trebuie un timp de acomodare. Încerc să mă pregătesc cât mai bine iar dacă va fi să fac pasul în altă parte să fiu pregătit”.

În ceea ce priveşte o eventuală schimbare pe banca tehnică, el a spus că el şi colegii săi au întredere în Bogdan Vintilă. „Mister a fost şi este alături de noi, are încredere în noi, noi avem încredere în el. Eu atâta timp cât el va fi aici îl respect., cu toţii îl respectăm şi suntem alături de el pentru că şi el este alături de noi”.

FCSB s-a calificat în finala Cupei României, după ce a învins Dinamo, scor 1-0, în returul semifinalelor competiţiei. FCSB s-a calificat cu scorul general de 4-0, după ce şi în tur s-a impus, scor 3-0.

În finală, FCSB va evolua cu Poli Iaşi sau Sepsi OSK, care se întâlnesc, joi, în retur. În tur, Sepsi s-a impus, scor 5-1.

Finala Cupei României va avea loc în 22 iulie, la Ploieşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.