Mijlocaşul Dennis Man a declarat, luni seară, că jucătorii de la FCSB au intrat foarte motivaţi în a doua repriză a meciului cu Astra Giurgiu şi astfel au reuşit să obţină o victorie facilă, scor 3-0. El a mai spus că jucătorii au fost vizitaţi de patronul Gigi Becali, care le-a transmis să câştige campionatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sper ca de la meci la meci să îmi fac treaba cât mai bine. Mi-am propus să-mi ajut echipa şi mă bucur că se văd roadele muncii mele. Am intrat foarte motivaţi în a doua repriză şi am ştiut să ne facem jocul uşor. Campionatul este foarte strâns şi se va lupta până în ultima etapă. Patronul a fost la noi şi ne-a spus să câştigăm campionatul, ceea ce ne dorim şi noi", a declarat Man la Digisport.

FCSB a învins, luni, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Astra Giurgiu, în ultimul meci din etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. FCSB revine pe primul loc după acest succes, cu două puncte avans faţă de CFR Cluj, la finalul turului play-off-ului.

Au marcat: Gnohere '27 (p), Man '47, Pintilii '49.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.