Fotbalistul malaysian Mohd Faiz Subri a fost ales autorul celui mai frumos gol al anului 2016, el primind premiul Puskas la gala FIFA, luni seară, la Zurich.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiul i-a fost înmânat malaysianului de către legendarul fotbalist brazilian Ronaldo. Înainte de a susţine discursul, Mohd Faiz Subri şi-a căutat timp de câteva secunde discursul pe telefonul mobil. "Nu credeam că o să ajung la nivelul acesta", a spus el, după care a mulţumit conducerii clubului la care activează, Penang, stafului, colegilor şi familiei sale. "Mulţumesc tuturor oamenilor care cred în mine", şi-a încheiat el discursul.

Mohd Faiz Subri a câştigat premiul cu un gol marcat la 16 februarie, în meciul Penang - Pahang din campionatul Malaysiei.

Malaysianul i-a devansat în opţiunile pentru cel mai frumos gol pe Daniuska Rodriguez (Venezuela) şi Marlone (Brazilia).

În 2015, trofeul a fost câştigat de brazilianul Wendell Lira (Goianesia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.