Americanca Madison Keys, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, a fost învinsă, vineri, cu scorul de 7-5, 5-7, 6-4, de rusoaica Evghenia Rodina, locul 120 WTA, venită din calificări, în turul al treilea al turneului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Keys, finalistă anul trecut la US Open şi semifinalistă anul acesta la Roland Garros, se alătură şi ea numeroaselor favorite care au părăsit competiţia în fazele inferioare ale turneului, după ce a cedat într-un meci care a durat două ore şi zece minute.

În vârstă de 29 de ani, Rodina, care a trecut şi de Sorana Cîrstea, în manşa a doua, va evolua pentru prima dată în optimi pe iarba londoneză, cu americanca Serena Williams, locul 181 WTA şi cap de serie numărul 25, sau cu jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, locul 62 WTA.

Keys era pe partea inferioară a tabloului şi ar fi putut evolua cu Simona Halep, locul I WTA, doar în finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.