Clubul Luton Town a anunţat, sâmbătă seară, că jucătorul Tom Lockyer, care s-a prăbuşit pe teren la meciul cu Bournemouth, este în stare stabilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 “Suntem în măsură să oferim noi informaţii pozitive despre starea lui Tom Lockyer. Personalul nostru medical a confirmat că jucătorul a suferit un stop cardiac pe teren, dar că era cooperant în momentul în care a fost scos pe targă. El a primit îngrijiri suplimentare în interiorul stadionului, pentru care mulţumim încă o dată echipelor medicale din ambele părţi. Tom a fost transferat la spital, unde îi putem asigura pe suporteri că este în stare stabilă şi că în prezent este supus unor investigaţii suplimentare având familia alături. Dorim să mulţumim tuturor pentru sprijinul, grija şi mesajele de dragoste pentru Locks”, a notat Luton pe site-ul oficial.

CITEȘTE ȘI Premier League: Meciul Bournemouth - Luton, suspendat după ce căpitanul oaspeţilor s-a prăbuşit pe teren - VIDEO

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.