Luptătorul MMA Conor McGregor a fost reţinut de poliţia din New York după ce a rănit un alt sportiv în timpul unor incidente cu ocazia prezentării unei lupte, anunţă presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit New York Times, McGregor s-a dus singur la o secţie de poliţie. "Nu a fost inculpat, ancheta îşi continuă cursul", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

McGregor, în vârstă de 29 de ani, a perturbat un eveniment la care nu a fost invitat, prezentarea unei gale organizată, sâmbătă la New York de UFC (Ultimate Fighting Championship).

Potrivit imaginilor de pe site-ul TMZ Sport, McGregor şi un grup de zece persoane au intrat în culise la Barclays Center, una dintre principalele săli din New York.
 
În timp ce luptătorii s-au urcat în maşini, McGregor şi prietenii lui au început să arunce cu diverse obiecte. McGregor a spart un geam ale unei maşini, iar cioburile l-au rănit la faţă pe americanul Michael Chiesa.
 
"Toată lumea e în stare de şoc, este cel mai revoltător lucru petrecut în istoria organizaţiei noastre", a declarat patronul UFC, Dana White.
 
Chiesa a anunţat pe Twitter că nu va putea participa la lupta programată sâmbătă.
 
McGregor, star al MMA, a cunoscut faima mondială după ce a boxat cu americanul Floyd Mayweather, luptă pentru care a primit 100 de milioane de dolari..

Furia lui McGregor ar fi fost declanşată de faptul că UFC anunţat că îi va retrage titlul de campion mondial al categoriei grea.

Acest titlu, deţinut de McGregor din noiembrie 2016, îi va reveni rusului Khabib Nurmagomedov sau americanului Max Holloway, care vor evolua în gala de sâmbătă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.