Ionuţ Lupescu a postat, vineri, un mesaj pe Facebook în care arată că Răzvan Burleanu a minţit atunci când a spus că fostul internaţional nu a demisionat din cadrul forului european. Gazeta Sporturilor a cerut lămuriri la UEFA şi forul european a confirmat că acesta nu mai lucrează la Nyon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"UEFA a confirmat astăzi, la solicitarea reprezentanţilor presei din România, faptul că mi-am înaintat demisia din funcţia de director tehnic al forului continental, atunci când am decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Prin această luare de poziţie, UEFA demontează practic acuzaţiile calomnioase ale actualului preşedinte Răzvan Burleanu la adresa mea, emise în cadrul unei emisiuni TV din data de 12 aprilie 2018. Este o nouă dovadă, dacă mai era nevoie de una, că domnul Burleanu minte cum respiră. Este în natura lui, aşa îi este felul. La fel a minţit cu toate acuzaţiile abjecte din această campanie, aruncate asupra mea, a familiei mele, a colegilor mei, a oamenilor de fotbal şi a presei. Cu siguranţă, membrii afiliaţi şi-au dat seama cu cine au de a face şi, în 18 aprilie, vor elimina definitiv din fotbalul românesc acest personaj fără pricepere şi fără morală, ale cărui singure rezultate în mandatul său sunt atacarea oamenilor de fotbal şi calomnierea concurenţilor electorali . AMR 5 zile!", a scris Lupescu pe Facebook.

"UEFA confirmă că Ioan Lupescu, Director pentru Dezvoltare Tehnică, nu mai lucrează pentru noi. În momentul în care a hotărât să candideze la FRF, ne-a comunicat decizia sa de a demisiona. Pentru că n-a fost suficient timp pentru a finaliza toate formalităţile legate de întreruperea angajamentului său cu UEFA, departamentul nostru de resurse umane l-a pus pe Ionuţ Lupescu în concediu fără plată. De la acea dată, 12 februarie 2018, domnul Lupescu nu a mai lucrat la UEFA, nu a mai fost plătit de UEFA şi nu a mai avut acces în sediul UEFA", se arată în răspunsul trimis de UEFA la solicitarea Gazetei Sporturilor.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, că Ionuţ Lupescu, unul dintre contracandidaţii săi la şefia forului, minte atunci când spune că a demisionat din funcţia deţinută la UEFA.

“Ionuţ Lupescu minte când spune că şi-a dat demisia de la UEFA. Nu şi-a dat demisia de la UEFA, şi-a suspendat contractul de muncă în această perioadă de timp. Minte şi când spune că n-a făcut profit şi că Florin Prunea nu este implicat în campania sa. Florin Prunea este antemergătorul şi cel care organizează toate întâlnirile în teritoriu”, a spus Burleanu, la Digi Sport.

La alegerile din 18 aprilie de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.