Ionuţ Lupescu i-a răspuns, vineri, preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, care l-a acuzat că a minţit când a declarat că a demisionat de la UEFA pentru a candida la conducerea federaţiei. Fostul internaţional a reafirmat că nu se va întoarce la UEFA, indiferent de rezultatul alegerilor şi că a apelat la un concediu fără plată deoarece nu a avut timp de a preda postul de director tehnic al forului european.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ca de obicei, aşa-zisele dezvăluiri bine împachetate, într-un stil politic de anii 50, ale preşedintelui FRF nu sunt altceva decât minciuni prin omisiune. Răzvan Burleanu s-a folosit de un răspuns punctual cerut de la UEFA pentru a evidenţia, în stilul lui caracteristic, o supoziţie falsă. Adevărul complet este următorul: pentru reprezentanţii top management, demisia presupune o predare de gestiune care durează o perioadă de timp mai îndelungată. Din cauza intrării în competiţia electorală, plecarea ireversibilă nu a mai putut fi finalizată. Singura soluţie, în acest context, a fost inactivarea funcţiei până la definitivarea plecării. Aceasta a fost, de altfel, recomandarea departamentului de HR al UEFA, lucru care va fi şi confirmat în curând. Se va dovedi, astfel, că, din disperare, Răzvan Burleanu nu doar că a manipulat încă o dată opinia publică, ci a amestecat într-o competiţie internă şi numele UEFA. Reconfirm şi pe această cale că nu mă voi întoarce la UEFA, indiferent de rezultatul alegerilor din 18 aprilie, pentru că ceea ce am spus în această campanie a fost 100 la sută adevărat. Din nefericire pentru tânărul cu zero rezultate în fruntea FRF, toate aceste tactici ieftine de manipulare conştientă şi cinică a opiniei publice nu îl vor ajuta să mai câştige încă un mandat. Dânsul nu va pleca prin demisie de la FRF, ci prin vot, încă după primul tur. Din toată această mascaradă reţin că, până la urmă, domnia sa a minţit de două ori. Şi acum, şi atunci când spunea că eram căzut în dizgraţie la UEFA. Dacă oamenii de acolo nu mă mai voiau, cum îşi explică noile lui acuzaţii că nici nu am plecat de la UEFA? Răspunsul nu este decât unul: se încurcă în propriile lui minciuni, până la nivelul cel mai de jos al unui om care nu poate pierde cu demnitate", a declarat Lupescu, într-un mesaj postat pe Facebook.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, joi, că Ionuţ Lupescu, unul dintre contracandidaţii săi la şefia forului, minte atunci când spune că a demisionat din funcţia deţinută la UEFA.

“Ionuţ Lupescu minte când spune că şi-a dat demisia de la UEFA. Nu şi-a dat demisia de la UEFA, şi-a suspendat contractul de muncă în această perioadă de timp. Minte şi când spune că n-a făcut profit şi că Florin Prunea nu este implicat în campania sa. Florin Prunea este antemergătorul şi cel care organizează toate întâlnirile în teritoriu”, a spus Burleanu, la Digi Sport.

La alegerile din 18 aprilie de la FRF candidează pentru postul de preşedinte Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.