Federaţia Română de Fotbal îşi exprimă regretul pentru dispariţia regelui Mihai I al României şi a transmis condoleanţe familiei regale şi tuturor celor apropiaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Federaţia Română de Fotbal regretă dispariţia regelui Mihai I al României! Condoleanţe familiei regale şi tuturor celor apropiaţi. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", notează frf.ro.

FRF reaminteşte că prima partidă din istoria echipei naţionale de fotbal a României s-a disputat pe 8 iunie 1922, la Belgrad, împotriva echipei naţionale a Iugoslaviei. Meciul a fost organizat cu ocazia "Marii serbări sportive de la Belgrad", organizată pentru a celebra nunta Principesei Mărioara cu Alexandru I al Iugoslaviei.

Şi fostul jucător Ciprian Marica i-a adus un omagiu Regelui: "Mulţumim pentru tot ce ati făcut pentru România, Majestate! Dumnezeu să vă aibă în pază!".

"Rugbyul românesc este alături de Familia Regală a României care trece prin momente dificile: Regele Mihai I s-a stins din viaţă astăzi", a notat Federaţia Română de Rugby.

"Rugbyul a beneficiat de Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale, un statut care va continua să ne onoreze pe viitor, care va adăuga valoare şi prestanţă tuturor iniţiativelor noastre" a declarat Alin Petrache, preşedintele FRR.

"Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Majestatea Sa Regele Mihai I al României!", a scris CS Dinamo.

"R.I.P. Rămas bun Majestate!", a fost mesajul Gabrielei Szabo.

Regele Mihai a încetat din viaţă marţi, la ora 13.00, ora României, la reşedinţa privată din Elveţia, la vârsta de 96 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.