Lumea Formulei 1 a primit cu tristeţe vestea decesului fostului pilot Niki Lauda şi a reacţionat pe reţelele de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Niki Lauda, o poveste despre sport şi despre viaţă

"Şocantă şi tristă veste, în această dimineaţă", a scris Fernando Alonso.

 

"O legendă ne-a părăsit. Odihneşte-te în pace, Niki", a postat Jenson Button.

 

"O legendă a plecat", a spus Romain Grosjean.

 

"McLaren este profund întristată să afle că prietenul nostru, colegul nostru, campionaul mondial din 1984, Niki Lauda, a trecut în nefiinţă. Niki va rămâne mereu în inimile noastre şi va face parte din istoria noastră", a postat McLaren.

 

"Astăzi este o zi tristă pentru Formula 1. Marea familie a Ferrari a aflat cu tristeţe vesetea morţii prietenului nostru Niki Lauda, de trei ori campion mondial, de două ori cu Scuderia. Vei rămâne mereu în inimile noastre şi în cele ale fanilor", a scris şi Ferrari.

 

Triplul campion mondial Formula 1 Niki Lauda a murit la vârsta de 70 de ani, la nouă luni după un transplant de plămân, conform BBC.

Austriacul legendar a luat titlul cu Ferrari în 1975 şi 1977 şi cu McLaren în 1984.

Mulţi îşi vor aminti de el pentru recuperarea sa remarcabilă şi întoarcerea la curse după ce a suferit arsuri puternice într-un accident din Grand Prix-ul Germaniei în 1976.

Lauda „a murit liniştit” luni, a informat familia sa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.