Fotbalistul Luka Jovic, legitimat la Real Madrid, riscă sancţiuni deoarece deşi ar fi trebuit să rămână în carantină a plecat din Spania la Belgrad pentru a sărbători ziua de naştere a iubitei sale, modelul Sofija Milojevic, scrie As.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jovic a fost văzut sărbătorind pe străzile din Belgrad.  

Autorităţile sârbe anchetează comportamentul fotbalistului.

Tatăl lui Luka Jovic, Milan Jovic, a declarat că jucătorul a ajuns la Belgrad la începutul săptămânii, după ce i s-a făcut testul Covid-19 şi rezultatul a fost negativ. În plus, Jovic ar fi obţinut permisiunea preşedintelui clubului, a antrenorului şi a medicului echipei pentru a face deplasarea în Serbia, cu un zbor privat şi cu condiţia ca apoi să se izoleze la domiciliu.

Premierul Serbiei, Ane Brnabic, l-a criticat pe fotbalist: “Aţi văzut cu toţii. Exemplele fotbaliştilor noştri, care vin din străinătate. Acolo au contracte de milioane. Vin aici, ignoră autoizolarea atunci când ajung acasă şi acest lucru trebuie analizat de autorităţile noastre”.

Săptămâna trecută, echipa madrilenă a intrat în carantină după ce un baschetbalist al clubului, Trey Thompkins, a fost testat pozitiv cu coronavirus. Toţi jucătorii trebuie să rămână la domiciliile lor până la noi ordine.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.