Luis Suarez şi Lionel Messi au marcat fiecare de câte două ori, iar Inter Miami a învins cu 5-0 pe Orlando, sâmbătă, în Major League Soccer.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Suarez, abia sosit în Florida, a arătat că, la 37 de ani, poate că nu mai are toată viteza sa, dar îşi păstrează abilităţile tehnice, cu două goluri şi două pase de gol, dintre care una pentru argentinian.

Cele patru foste vedete ale Barcelonei (Messi, Suarez, Jordi Alba şi Sergio Busquets) au fost aliniate de antrenorul lor, Gerardo Martino, care a trecut şi el pe la FC Barcelona.

"Sunt foarte fericit pentru el (Luis Suarez) că a reuşit să marcheze", a spus Messi. "Eram oricum liniştiţi, pentru că ştim ce poate face Luis. El este aşa, când te aştepţi mai puţin, rezolvă un meci, aşa cum a făcut astăzi (sâmbătă) cu goluri şi pase de gol", a spus Messi.

Messi a marcat în minutele 57 şi 62, iar Luis Suarez în minutele 4 şi 11.

Pentru Inter a mai înscris Taylor, în minutul 29.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.