Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, a declarat, joi, că va aştepta pentru ca Sergio Busquets, testat pozitiv cu coronavirus, că se vindece, chiar dacă acest lucru ar însemna că fotbalistul va rata primul meci de la Euro-2020, cu Suedia, programat la începutul săptămânii viitoare, informează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Îl voi aştepta, îl vom aştepta cu toţii. El are avantajul faptului că a fost primul jucător testat pozitiv şi mai este timp. Sunt sigur că va rămâne în lot”, a spus tehnicianul.

Busquets a fost testat pozitiv duminică şi a intrat de atunci în carantină. “Oricine s-a uitat la fotbal în ultimii 12 ani poate vedea ce aduce Busquets. De fiecare dată când mingea trece pe la el, jocul nostru se îmbunătăţeşte. El este unul dintre liderii acestei echipe”, a afirmat Enrique.

Jucătorii din lotul Spaniei vor fi imunizaţi astăzi împotriva coronavirusului.

Naţionala spaniolă are programat primul meci de la Euro-2020, luni, cu Suedia, la Sevilla.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.