Selecţionerul Spaniei, Luis Enrique, le-a mulţumit cadrelor medicale care luptă împotriva coronavirusului şi a făcut un apel către spanioli să rămână acasă, relatează L’Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vreau să îi menţionez pe toţi cei care sunt bolnavi, dar şi pentru îngrijitori, infirmiere, medici, toţi voluntarii care ajută pentru ca alţii să fie sănătoşi. Însă şi pe poliţişti, pompieri şi pe toţi cei care fac astfel încât situaţia să se îmbunătăţească. Un gând şi pentru cei care rămân acasă, evident că oricine se poate plânge, dar trebuie să înţelegem ce se întâmplă. Dacă suntem izolaţi, este pentru a se putea controla pandemia. Trebuie să ne gândim la toţi cei pentru care riscul de a fi afectaţi este mai mare şi care trebuie să rămână sănătoşi. Cred că este foarte important să respectăm regulile”, a afirmat Enrique.

 În Spania s-au înregistrat până acum aproape 80.000 de cazuri de infectare cu coronavirus şi peste 6.500 de decese.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.