Pugilistul Lucian Bute, învins prin KO de Eleider Alvarez, a declarat la conferinţa de presă de după meci, că nu se gândeşte acum la retragere, dar poate după două luni de pauză nu va mai avea dorinţa de a continua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acum nu pot spune că mă gândesc la retragere. În acest moment răspunsul este nu. Dar poate după una sau două luni de pauză nu voi mai avea dorinţa de a continua. Orice înfrângere este grea şi nu pot spune dacă aceasta este cea mai dură", a declarat Bute, conform rds.ca.

Lucian Bute a fost învins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO în repriza a cincea, într-un meci care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, la Quebec.

Eleider Alvarez are 32 de ani şi este neînvins în 22 de partide la profesionişti, din care zece câştigate prin KO.

El va lupta cu Adonis Stevenson, posibil pentru titlul WBC la categoria semigrea, la 22 sau 24 aprilie.

Pentru Bute, care are acum un bilanţ de 32 de victorii, trei înfrângeri şi o remiză la profesionişti, acesta a fost al doilea eşec din carieră prin KO, după cel din 2012, în faţa lui Carl Froch.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.