Lucia Mihalache a fost realeasă miercuri în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tir Sportiv, în cadrul Adunării Generale de alegeri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, 28 decembrie 2022, s-a desfăşurat la sediul Federaţiei Române de Tir Sportiv, din Bucureşti, Adunarea Generală de alegeri.

În urma votului exprimat de 52 de structuri sportive afiliate cu drept de vot, a fost aleasă conducerea F.R.T.S. pentru următorii patru ani. În funcţia de preşedinte a fost aleasă Lucia Mihalache, cu 30 de voturi, faţă de 21 de voturi primite de contracandidatul ei, Marius Daniel Vasile, şeful Biroului discipline sportive individuale la CSA Steaua.

În funcţia de vicepreşedinte a fost ales Eugen Dima, cu 27 de voturi.

Preşedintele F.R.T.S. a nominalizat apoi pe cei care vor ocupa funcţiile de Secretar General al F.R.T.S. (Sorin Matei) şi Antrenor Federal (Constantin Ţîrloiu).

Lucia Mihalache era preşedintele în exerciţiu al F.R.T.S., fiind aleasă pentru prima oară în august 2019, în cadrul unei Adunări Extraordinare de alegeri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.