Mijlocaşul brazilian Lucas Paqueta a jucat, duminică, până în minutul 75 al meciului câştigat de echipa lui, Olympique Lyon, cu Monaco, în Ligue 1, informează RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a revenit cu echipa imediat după meci la Lyon şi de la aeroport a mers direct la maternitate. Soţia lui, Maria Eduarda Fournier, a născut un băiat, Filippo, luni, la ora locală 05.24, al doilea copil al cuplului.

"O zi foarte specială! Bine ai venit pe lume, fiul meu! O emoţie care se repetă!", a scris jucătorul, pe reţelele de socializare.

Mijlocaşul ofensiv, în vârstă de 23 de ani, s-a alăturat echipei din Lyon la începutul sezonului, venind de la AC Milan, pentru 20 de milioane de euro. În acest campionat, el a marcat şase goluri şi a oferit patru pase decisive în 27 de meciuri în Ligue 1.

Paqueta are 13 selecţii la echipa naţională şi două goluri marcate.

Olympique Lyon a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 3-2 (0-1), echipa Monaco, în etapa a XXXV-a a campionatului francez Ligue 1.

Au marcat: Volland '23, Ben Yedder '86 (p) / Depay '57, Marcelo '77, Cherki '89.

Caqueret (Lyon) a fost eliminat în minutul 70 de centralul Clement Turpin, după ce a primit două cartonaşe galbene. Apoi, după o încăierare generală în finalul meciului, Geubbels şi Pellegri (AS Monaco), respectiv Marcelo şi De Sciglio au văzut şi ei cartonaşul roşu, în minutul 90+5.

În urma acestei înfrângeri, Monaco, neînvinsă din 3 martie, ratează ocazia de a se menţine cu şanse bune în lupta pentru titlu. Echipa din Principat rămâne cu 71 de puncte, pe locul 3, după Lille, 76 de puncte, şi după PSG, 75 de puncte, dar înaintea celor de la Lyon, care au acumulat 70 de puncte şi sunt pe locul 4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.