Luan Rednic, fiica antrenorului Mircea Rednic, a respins aczuaţiile formulate de managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, potrivit cărora ar fi încasat sute de mii de euro cât timp tatăl ei a fost tehnicianul "alb-roşilor". Ea a precizat că îl va da în judecată pe Prunea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Acestea sunt <sutele de mii de euro> despre care cineva declara cu atâta convingere că ar fi intrat în contul firmei mele. E posibil să-i dezamăgesc pe unii, dar încasările pentru toată perioada de 7 luni însumează 5.835 de euro net.

Cum a <sifonat> tata clubul Dinamo:

- a împrumutat succesiv cu sumele de 200.000 de euro,100.000 de euro. respectiv 50.000 de euro;

- a renunţat la 3 luni de salariu;

- a dat prime către jucători din propriul buzunar în valoare de 60 000 de euro. (Toate aceste sume se pot dovedi prin acte şi martori)

Îmi poate explică cineva unde este <capuşeala> şi <jaful armat> făcute de mine şi de tatăl meu?

P.S. Legat de acuzaţiile ce mi se aduc cu transferul lui Salomao, le voi lămuri şi pe acestea cu dovezi la tribunal!", a scris Luana Rednic, pe Facebook.

Prunea l-a atacat din nou, marţi, pe antrenorul Mircea Rednic, pe care îl consideră că se află în spatele protestelor declanşate de suporterii dinamovişti împotriva conducerii clubului.

"Pentru mine lucrurile devin din ce în ce mai clare. Mircea Rednic este principalul instigator la ceea ce se întâmplă la Dinamo. În instanţă să se ducă cu cine vrea el. Probele sunt clare, o să vadă martori care vor depune mărturie, care au fost la el acasă şi după aceea au plecat la Bogdan Bălănescu acasă şi i-au speriat familia şi copiii. Şi vor fi peste 20 de martori. Să nu mă mai ameninţe pe mine Rednic cu instanţa, că nu mă sperie. Ăsta este un om slab, un om care nu are ce să caute în fotbalul românesc, un om care a căpuşat un club şi a făcut sute de mii de euro pe spatele acestui club. Luana a câştigat numai la transferul lui Salomao sute de mii de euro. A venit cu o ofertă la club în prima săptămână, de 500.000 de euro pentru Salomao, la câteva zile a scăzut la 400, apoi la 300. Noi, clubul, am avut ofertă oficială de 250.000 de euro. După trei săptămâni, ce să vezi? Salomao are salariul mare, zece mii de euro, trebuie să-l dăm afară! Aşa au spus Rednic cu fiică-sa. După ce se semnează rezilierea contractului lui Salomao, unde credeţi că a plecat? Direct acasă la Luana şi a doua zi au plecat în Arabia Saudită şi a fost transferat. Credeţi că atunci mişca ceva la Dinamo fără el şi fii-sa? Nu mişca nimic", a afirmat Prunea. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.