Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, că FCSB a înregistrat încă trei cazuri de infectare cu coronavirus şi că au fost testaţi pozitiv şi doi membri ai stafului echipei Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Liga Profesionistă de Fotbal este în măsură să precizeze că, astăzi, miercuri, 16 septembrie, a fost informată de către clubul Universitatea Craiova că, în urma testării întregului lot şi a staffului tehnic, în vederea depistării unor infecţii cu noul coronavirus, doi dintre membrii respectivului staff au fost găsiţi pozitiv, iar toţi ceilalţi - negativ. 

Totodată, clubul FCSB a informat LPF că 3 jucători ai primei echipe, aflate în drum spre Serbia, în vederea susţinerii jocului din Europa League de joi, 18 septembrie, au fost testaţi la Timişoara deoarece manifestau simptome şi au fost depistaţi pozitiv. Aceştia au părăsit lotul, nemaifăcând deplasarea alături de ceilalţi coechipieri”, este anunţul LPF.

Potrivit presei, de la FCSB au fost găsiţi infectaţi Darius Olaru, Florin Tănase şi Iulian Cristea.

Marţi, FCSB anunţa că are şapte cazuri de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.