Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat că meciul Academica Clinceni – Poli Iaşi, care ar fi trebuit să se dispute astăzi dar a fost amânat, va avea loc duminică, de la ora 14.30, în cazul în care va exista al doilea test negativ pentru jucătorul Rodny Lopes Cabral, de la gruparea oaspete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Meciul dintre Academica Clinceni şi Politehnica Iaşi, contând pentru etapa a 11-a play-out, programat să se dispute sâmbătă, 25 iulie, cu începere de la ora 15.30, se va juca duminică, 26 iulie, cu începere de la ora 14.30, sub rezerva prezenţei unui al doilea test negativ pentru jucătorul Rodny Lopes Cabral (Politehnica Iaşi) Precizăm că fotbalistul ieşenilor a primit deja un rezultat negativ la testarea de azi, urmând ca până la sfârşitul zilei să primească încă un răspuns la o nouă testare”, se arată în comunicatul Ligii.

În urmă cu câteva ore, LPF anunţa amânarea partidei dintre Academica Clinceni şi Poli Iaşi, din cauza apariţiei unui caz de coronavirus la echipa din Iaşi.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.