Liga Profesionistă de Fotbal a trimis la cluburile membre o adresă prin care le cere acestora să adopte o conduită de maximă responsabilitate în această perioadă de pandemie şi ca jucătorii să îşi limiteze deplasările, în contextul apariţiei cazurilor de coronavirus de la FC Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Vineri, 17 iulie 2020, Liga Profesionistă de Fotbal a trimis celor 14 cluburi membre adresa cu numărul 447, semnată de Secretarul General Justin Ştefan, prin care reiterează rugămintea ca fiecare entitate sportivă să continue să acorde o atenţie sporită stării de sănătate în condiţiile în care au apărut şase noi cazuri de infectare cu COVID 19. 

Din cauza faptului că situaţia generează dificultăţi evidente în programarea calendarului competiţional, şi aşa foarte încărcat, LPF cere cluburilor să adopte o conduită de maximă responsabilitate. 

În sensul respectării cu stricteţe a regulilor de autoizolare a întregului lot de jucători, a staffului tehnic şi a tuturor celor implicaţi direct în viaţa echipei în aceste zile atât de importante pentru încheierea cu bine a celui mai greu sezon din istoria fotbalului nostru.

LPF face un apel la conştiinţa jucătorilor, la luciditate şi la realizarea faptului că limitarea deplasării acestora în afara domiciliului şi a locurilor de antrenament a devenit o necesitate, în condiţiile date.


În această perioadă fierbinte, atât la propriu cât şi la figurat, LPF subliniază că respectarea regulilor stabilite de comun acord este echivalentă cu supravieţuirea în condiţiile unui timp care a rămas şi puţin şi, deseori, şi plin de provocări neaşteptate. 

Să le depăşim fiind uniţi şi respectând regulile, respectându-ne profesia fiecare!

Cu gratitudinea faptului că am fost şi am rămas o familie, cea a fotbalului de primă ligă, LPF subliniază că grija pentru sănătate e de fapt, grija pentru un viitor în demersul nostru comun”, se arată într-un comunicat al Ligii.

Joi, FC Dinamo a anunţat LPF că şase jucători au fost testaţi pozitiv cu coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.