LPF a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că a transmis un ”Protocol de reluare a pregătirii centralizate tip cantonament cu circuit închis pentru cluburile din LIGA 1” către FRF, AFAN şi MTS, pentru ca acesta să poată fi luat în considerare la elaborarea documentelor ulterioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, LPF a anunţat că susţine demersul ministrului Ionuţ Stroe de a se elabora, la nivelul Guvernului, în baza informaţiilor primite de la federaţiile sportive şi Liga Profesionistă de Fotbal, o ordonanţă care se fie aplicabilă pentru tot sportul românesc.

Documentul transmis a fost comunicat şi tuturor reprezentanţilor cluburilor din Casa Liga 1. 

Reprezentanţii LPF au fost invitaţi să participe la prima întâlnire a Grupului de Lucru pentru Norme Speciale constituit la nivelul FRF. În cadrul întâlnirii, vor fi dezbătute şi documentele transmise de Ligă către Federaţia Română de Fotbal în ultima perioadă (propuneri de modificare a regulamentelor, protocol de reluare a pregătirii etc).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.