Noul selecţioner al naţionalei under 20, Bogdan Lobonţ, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este bucuros de revenirea FC Rapid în Liga 1 şi că îşi doreşte ca FC Dinamo să reuşească să ajungă unde a fost, în prezent situaţia echipei fiind din ce în ce mai dificilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt bucuros că Rapidul s-a întors în Liga 1 după şase ani şi cu siguranţă Arena Naţională o să fie sold out. O să revină suporterii la vremurile de demult. E un meci interesant, cu două echipe interesante. Dacă o să fiu prezent la meci, o să mă vedeţi”, a spus Lobonţ, făcând referire la partida FC Rapid – FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 21.30, în etapa a cincea a Ligii 1.

Bogdan Lobonţ a vorbit şi despre situaţia FC Dinamo: “Cei de la Dinamo trec printr-o perioadă dificilă care s-a întins pe o perioadă lungă. La finalul campionatului precedent toată lumea era convinsă că problemele s-au terminat sau sunt pe cale de a se rezolva. Din păcate groapa s-a lărgit şi pe zi ce trece au o situaţie din ce în ce mai dificilă. Îmi doresc să-şi revină, să vină oameni competenţi şi să reuşească să ajungă din nou acolo unde au fost”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.