Lleyton Hewitt, fost lider ATP în 2001, când era pregătit de actualul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, va reveni pe teren la Australian Open, în proba de dublu, în care va face pereche cu Sam Groth, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Australianul în vârstă de 36 de ani s-a retras oficial din competiţii în 2016, după turneul de la Melbourne, la care a evoluat şi la dublu, tot cu compatriotul său Groth. Totuşi, el a mai jucat anul trecut la dublu la Wimbledon şi în Cupa Davis.

"O să fie distractiv. Am mai jucat, am lovit mingea în fiecare zi, aşa că nu o să fim acolo doar ca să ieşim la număr", a declarat Hewitt.

În cariera lui, Lleyton Hewitt a câştigat turneele de la Wimbledon (2002) şi US Open (2001), a fost finalist la Australian Open, în 2005, la simplu şi s-a impus la US Open în 2000, la dublu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.