Lionel Scaloni, selecţionerul naţionalei Argentinei, a declarat duminică, după victoria din finala Cupei Mondiale, că dacă Messi va dori să joace în continuare pentru echipa reprezentativă, trebuie lăsat să joace.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt mându că antrenez această echipă. Ei joacă pentru oameni, pentru fanii din Argentina. Nu există egocentrism în echipa noastră, toată lumea trage în aceeaşi direcţie.

Ca antrenor nu pot să spun că nu sunt mâhnit că nu am închis meciul în primele 90 de minute. Am făcut însă un joc grozav, complet, am devenit campioni pe merit. Faptul că am câştigat aşa cum am câştigat dublează meritul nostru. Oamenii se bucură pentru că ştiu că acesta este un moment istoric. Este plăcut să te afli în vârf, e un sentiment incredibil. Primul lucru pe care mi-l doresc este să ajung acasă, în ţara mea, şi să sărbătoresc alături de compatrioţii mei. Vom sărbători cu suporterii, pentru că merită să fie alături de campioni!

Cât despre jucători. Am un portar, Emiliano Martinez, care mi-a spus că va apăra cel puţin două penalti-uri. Messi? Este o plăcere să-l antrenez. Lui ar trebui să-i rezervăm un loc în echipă şi pentru viitoarea Cupă Mondială! Dacă el vrea să continue să joace, atunci trebuie să-l laşi. Să-I oferi dreptul de a decide! Victoria aceasta este şi pentru Diego! Pentru că Diego este întotdeauna cu noi şi cred că el se bucură de acest trofeu, acolo sus”, a declarat Lionel Scaloni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.