Liga Franceză de Fotbal (LFP) a decis, vineri, amânarea meciului Lorient – Dijon, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus de la gazde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“FC Lorient a luat act astăzi de decizia Ligii cu privire la amânarea meciului cu Dijon, programat iniţial duminică, 17 ianuarie, la ora 15.00”, se arată pe site-ul grupării franceze.

Zilele trecute, numărul de jucători infectaţi cu Covid-19 din lotul echipei Lorient a ajuns la 11. La testele efectuate miercuri, au fost găsiţi infectaţi încă patru jucători, după ce cinci fuseseră testaţi pozitiv în urmă cu o săptămână, iar doi, marţi.

Protocolul medical al LFP prevede amânarea unei partide în cazul în care una dintre cele două echipe nu poate prezenta cel puţin 20 de jucători negativi dintr-o listă iniţială de 30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.