Echipa franceză PSG a terminat la egalitate sâmbătă seara, în deplasare, scor 1-1, cu formaţia Strasbourg, şi este campioană a Franţei pentru al doilea an consecutiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

PSG a condus cu 1-0 la Strasbourg, prin golul lui Lionel Messi, din minutul 58, iar gazdele au egalat în minutul 78, când a marcat Gameiro, însă cu acest 1-1 parizienii şi-au păstrat titlul de campioni. RC Lens va merge alături de PSG în grupele Ligii Campionilor, în timp ce Olympique Marseille va juca în preliminarile Ligii Campionilor.

Auxerre, cu Ionuţ Radu titular, a încheiat la egalitate la Toulouse, după ce a condus cu 1-0, prin reuşita lui  Raveloson, din minutul 23. Toulouse a egalat prin Aboukhlal, în minutul 43, şi este pe locul 16, cu 35 de puncte.

Rezultatele înregistrate sâmbătă, în etapa a 37-a din Ligue 1:

Olympique Lyon – Reims 3-0; Toulouse – Auxerre 1-1; Rennes – AS Monaco 2-0; Strasbourg – PSG 1-1; RC Lens – Ajaccio 3-0; Olympique Marseille – Brest 1-2; Montpellier – OGC Nice 2-3; Lille – FC Nantes 2-1; Clermont – Lorient 2-0; Angers – Troyes 2-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.