Formaţia Saint-Etienne, ultima clasată în Ligue 1, a fost învinsă, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Reims, într-un meci din etapa a XVVIII-a a campionatului Franţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Toure ’23 şi Mbuku ’89.

În minutul 45+1, de la Saint-Etienne a fost eliminat Bouanga.

Pentru St. Etienne a fost primul meci de după demiterea  lui Claude Puel. Pe bancă s-a aflat fostul secund al lui Puel, Julien Sable, care asigură interimatul.

Partidele Lille – Lyon, Rennes – Nice, Angers – Clermont, Troyes – Bordeaux, Mettz – Lorient, Strasbourg – Marseille şi PSG – Monaco au loc duminică.

Lider în clasament este PSG, cu 42 de puncte (17 jocuri), urmată pe podium de Rennes – 31 de puncte (17 jocuri) şi Marseille – 29 de puncte (16 jocuri). Reims ocupă locul 14, cu 22 de puncte, în timp ce Saint-Etienne este pe poziţia 20, ultima, cu 12 puncte (două victorii, şase remize, zece înfrângeri).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.