Olimpiu Moruţan a reuşit un assist la Galatasaray în grupele Ligii Europa, joi seară, când şi Ianis Hagi a obţinut o victorie cu Rangers şi Florin Niţă a înregistrat un eşec cu Sparta Praga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Moscova, Galatasaray, cu Alexandru Cicâldău pe teren până în minutul 90 şi Olimpiu Moruţan pe teren din minutul 76, a învins în deplasare Lokomotiv Moscova, scor 1-0. Moruţan a pasat decisiv pentru golul lui Akturkoglu, din minutul 82.

Sparta Praga, cu Florin Niţă în poartă, a fost învinsă acasă de Olympique Lyon, scor 4-3, după ce a condus cu 2-0. Au marcat Haraslin ‘4, ’19 şi Krejci ‘90+6 pentru Sparta, respectiv Ekambi ’42, ’88, Aouar ’53 şi Paqueta ’67 pentru Lyon. În minutul 74, de la oaspeţi a fost eliminat Gusto.

De asemenea, Glasgow Rangers, cu Ianis Hagi pe teren până în minutul 78, a învins cu scorul de 2-0 Brondby, pe teren propriu. Au înscris Balogun ’18 şi Roofe ’30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.