Echipa italiană AS Roma a învins joi seara, la lovituri de departajare, pe teren propriu, scor 4-2, formaţia olandeză Feyenoord Rotterdam, şi s-a calificat în optimile Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Feyenoord a lovit prima la Roma, cu golul norocos al lui Santiago Gimenez, din minutul 5, reuşită care a amuţit tribunele de pe Olimpico. Goalkeeperul gazdelor, Svilar, a intervenit excelent în minutul 12, la Wieffer, iar romanii au egalat în minutul 15, prin Lorenzo Pellegrini. La pauză s-a intrat cu scor egal, 1-1, iar în partea secundă AS Roma a dominat, dar nu a reuşit să treacă de apărarea olandezilor şi s-a intrat în cele două reprize de prelungiri, care nu au adus însă schimbări pe tabela de marcaj.

Astfel, calificarea în optimi s-a tranşat la lovituri de departajare, AS Roma calificându-se în optimi. Pentru AS Roma au transformat Leandro Paredes, Cristante, Aouar şi Zalewski, iar Wellenreuther a apărat şutul lui Lukaku. În timp ce pentru Feyenoord au marcat Ueda şi Hartman, iar portarul romanilor, Svilar, a scos loviturile executate de Hancko şi Jahanbakhsh.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.