Echipa slovacă Slovan Bratislava a încheiat la egalitate miercuri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia luxemburgheză Swift, în prima manşă a turului întâi preliminar din Liga Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Luxemburghezii de la Swift au reuşit să provoace una din surprizele primei manşe a primului tur preliminar din Liga Campionilor, încheind la egalitate cu Slovan Bratislava chiar acasă la echipa slovacă, pe Narodny Futbalovy Stadion. Oaspeţii au şi deschis scorul, din penalti, în minutul 22, când căpitanul Dominik Stolz a transformat cu siguranţă lovitura de pedeapsă acordată de arbitrul ucrainean Viktor Kopiievskyi.

Gazdele au reuşit să egaleze după numai trei minute, prin Vladimir Weiss, însă au avut un jucător eliminat în minutul 45+6, pe Juraj Kucka.

Repriza secundă nu a mai adus nimic pe tabela de marcaj şi soarta calificării se va decide miecuri, 19 iulie, în returul programat în Ducat, pe Stade de Luxembourg.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.