Echipa franceză Olympique Marseille a învins marţi, acasă, formaţia portugheză Sporting Lisabona, scor 4-1, într-un meci din grupa D a Ligii Campionilor. Partida a început cu o întârziere de 20 de minute pentru că autocarul lui Sporting a ajuns mai târziu la stadion, din cauza unui ambuteiaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sporting Lisabona a început meciul cu un gol marcat în minutul 1 de Francisco Trincao, însă portarul portughezilor, Adan, a întors soarta partidei în favoarea gazdelor. Mai întâi a degajat în Alexis Sanchez şi mingea a intrat în poartă, francezii egalând în minutul 13, apoi a greşit şi la golul al doilea, înscris de Harit în minutul 16. În minutul 23 Adan a primit direct cartonaş roşu din partea arbitrului italian Davide Massa şi şi-a lăsat echipa în zece oameni.

Olympique Marseille a mai înscris de două ori şi s-a impus cu scorul de 4-1, după reuşitele lui Balerdi (min. 28) şi Mbemba (min. 84).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.