Echipa italiană Napoli a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia germană Eintracht Frankfurt şi s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor. În aceeaşi fază merge şi echipa spaniolă Real Madrid, învingătoare cu 1-0 în duelul de pe teren propriu cu echipa engleză FC Liverpool.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Napoli a avut, din nou, în Osimhen un marcator decisiv. Nigerianul a deschis scorul în minutul 45+2, iar după pauză, în minutul 53, l-a majorat la 2-0. Osimhen le-a dat emoţii gazdelor, părând că a avut o mică problemă mâna stângă, dar a revenit pe teren. Atacantul nigerian a ajuns la 23 de goluri şi cinci pase decisive în 28 de partide jucate pentru Napoli în toate competiţiile, în acest sezon.

Scorul final a fost stabilit de Zielinski, din penalti, în minutul 64, după ce tot el fusese faultat în careul german de către Sow.

S-a încheiat 3-0 pentru Napoli, care se califică în sferturile Ligii Campionilor cu scorul general de 5-0.

Pe stadionul Santiago Bernabeu, Real Madrid s-a impus la limită, cu 1-0, în faţa echipei FC Liverpool. Echipa lui Jurgen Klopp nu a pus mari probleme ofensive madrilenilor, care au marcat unicul gol al meciului în minutul 79, prin francezul Benzema. Căpitanul gazdelor a şi fost înlocuit în minutul 82, Ancelotti temându-se ca francezul să nu se fi accidentat la faza golului.Madrilenii au cerut un penalti pentru henţ în careu în minutul 90+2, dar arbitrul nu a acordat nimic.

Real s-a impus cu 6-2 scor general şi va merge în sferturile Ligii Campionilor.

Tragerea la sorţi a meciurilor din sferturile şi semifinalele Ligii Campionilor va avea loc în ziua de 17 martie, iar faza sferturilor a fost programată pentru luna aprilie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.