Tribunele de pe Celtic Park au atras privirile în timpul meciului dintre scoţieni şi Atlético Madrid, scor 2-2, disputat miercuri seara. Cauza a fost prezenţa a numeroase steaguri şi mesaje de susţinere a Palestinei, relatează L'Equipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La fel ca la meciurile cu Kilmarnock (acasă, 7 octombrie) şi Heart of Midlothian (în deplasare, duminică), numeroase steaguri au fost fluturate în tribune, în special de către ultraşi din Brigada Verde. Sloganuri de susţinere a "Palestinei libere" au fost, de asemenea, văzute pe bannere.

Suporterii au trecut peste restricţii

Grupul şi-a reafirmat "convingerea de nezdruncinat" pe această temă, subliniind că suporterii au dreptul de a-şi exprima convingerile politice.

Într-un mesaj adresat suporterilor înainte de meci, Celtic a precizat că jucătorii şi staful tehnic din ambele tabere vor purta banderole negre "în semn de respect şi susţinere pentru toţi cei afectaţi de conflictul" din Orientul Mijlociu.

Dar clubul a precizat că bannerele, steagurile şi simbolurile legate de războiul dintre Israel şi Hamas "nu ar trebui să fie afişate pe Celtic Park.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.