Fotbalistul echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, căpitan la meciul cu Eintracht Frankfurt din Bundesliga, scor 1-0, a purtat o banderolă în culorile Ucrainei, precizând că speră ca toată lumea să îi susţină pe ucraineni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El a avut pe un braţ banderola de căpitan şi pe celălalt o banderolă în culorile Ucrainei. Colegii săi au purtat banderole negre.

“Am decis dimineaţa să port banderola. Lumea nu poate să accepte ce se întâmplă acolo. Sper că toată lumea va susţine Ucraina, oameni care luptă pentru libertatea lor şi pentru care am un respect enorm. Un internaţional polonez care joacă la Dinamo Kiev mi-a povestit ieri ce se întâmplă, ce a trăit în ultimele zile, şi este dramatic”, a declarat polonezul.

Polonia refuză să joace barajul pentru CM contra Rusiei, iar Lewandowski susţine această decizie. “Nu îmi pot imagina că intru pe teren şi uit ce s-a întâmplat, nu ne putem comporta ca şi cum n-a fost nimic”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.