Malaga a retrogradat matematic, joi, după ce a pierdut cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa formaţiei Levante, în etapa a XXXIII-a a campionatului spaniol LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În schimb, gazdele de la Levante au făcut un pas important pentru menţinerea în primul eşalon, datorită golului marcat de Emmanuel Boateng, în mintul 90+3.

Într-un alt meci, Betis Sevilla a învins, pe teren propriu, tot cu 1-0 (1-0) şi tot după un gol în prelungiri, formaţia Las Palmas. Junior Firpo a marcat în mintul 90+4 şi a "condamnat" probabil echipa din Canare la retrogradare.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Cu cinci etape înaintea finalului sesonului, Levante a acumulat 34 de puncte, situându-se pe locul 17, primul care asigură menţinerea în LaLiga.

Deportivo La Coruna, echipa lui Florin Andone, este pe locul 18, primul retrogradabil, cu 27 de puncte şi îi va fi dificil să recupereze diferenţa de şapte puncte.

Las Palmas este pe locul 19, cu 21 de puncte şi aproape retrogradată, iar Malaga pe 20, cu doar 17 puncte, fără şanse de a se mai salva.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.