Directorul sportiv al clubului Paris Saint-Germain, Leonardo, a afirmat că antrenorul Thomas Tuchel va continua şi în sezonul viitor. În schimb, el a confirmat că Thiago Silva şi Edinson Cavani vor pleca de la campioana Franţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Thiago şi Edinson sunt  jucători care au marcat istoria clubului, dar am ajuns la final. Poate că ne înşelăm, dar era nevoie de o decizie la nivel economic sau referitor la generaţiile care vin. Vom vedea dacă ajungem în finala Ligii Campionilor, atunci poate găsim o soluţie să stea cu noi până în august", a declarat Leonardo.

Într-un interviu acordat Journal du Dimanche, Leonardo a confirmat că Thomas Tuchel, venit la echipă din 2018, va fi antrenor şi sezonul următor. "Am discutat cu Tuchel: totul este clar, nu sunt probleme".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.