Comisia de Disciplină din cadrul FRF, întrunită miercuri, a decis sancţiuni pentru Leo Grozavu, Sebastien Lacroix şi Universitatea Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deciziile comisiei:

ACSM Politehnica Iaşi vs. ACS SEPSI OSK Sf. Gheorghe - Eliminare Grozavu Leo (antrenor ACSM Politehnica Iaşi) - În baza art. 53.1 din RD, se sancţionează antrenorul Grozavu Leo cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 320 lei.

ACSM Politehnica Iaşi vs. FCU 1948 Craiova - Eliminare Lacroix Leo Sebastien (FCU 1948 Craiova) - În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru un meci şi penalitate sportivă de 740 lei.

Universitatea Craiova vs. ACS Petrolul 52 – Incidente - În baza art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul Universitatea Craiova cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.